FAQ

Fragt: Vi sender med Post Danmark i hele landet. Bestillinger vil blive afsendt indenfor 2-4 hverdage. Vær sikker på, at indtaster dine oplysninger korrekt — kontakt os hurtigst muligt, hvis du opdager, du har lavet en fejl. 


Fortrydelsesret: Du kan returnere en vare indenfor 14 dage efter modtagelse, så længe varen sendes tilbage i samme stand, som du modtog den. Du er som kunde ansvarlig for de fragtomkostninger, der er forbundet med tilbagelevering af varen. Herudover skal du informere Kelim Kiosken om, at du har fortrudt købet af den pågældende vare. 


Reklamationsret: Kelim Kiosken yder to års garanti i henhold til købeloven. Reklamationsretten omfatter fabrikations— & materialefejl, som har været til stede på købstidspunktet. Reklamationsretten dækker ikke skader eller slitage, der direkte eller indirekte er opstået som følge af forkert behandling. I tilfælde af at en fejl opdages, bedes varen returneret hurtigst muligt for ombytning eller reparation. 


Personlige ønsker & idéer: Kontakt os endelig, hvis du har et særligt ønske. Selvom du ikke finder et tæppe eller pude, der matcher dine ønsker & behov, her på hjemmesiden, kan det være vi ligger inde med det alligevel. Alternativt forsøger vi at skaffe det hurtigst muligt. 


Betaling: Du kan her på shoppen betale med diverse betalingskort. Sender du os en besked via kontaktformularen eller mail, hvor du beskriver varen, du ønsker at købe, kan du også vælge at betale med Mobilepay eller kontooverførsel hvis varen stadig er på lager. I så fald afsender vi din vare, så snart betalingen er modtaget.